Résultats pour belgie

 
 
belgie
 
NMBS Officiële website Koop je treinticket online.
Werken tussen Luik-Guillemins, Herstal en Liers. Van 2/07 t.e.m. Werken tussen Halle en 's-Gravenbrakel.' Van 30/07 t.e.m. Werken tijdens de zomervakantie. Waar en wanneer? Werken tussen Libramont en Aarlen. Van 6 t.e.m. Tijdelijke aanpassing van het aanbod tussen Antwerpen en Essen.
België.
Door de EU gefinancierde projecten in België. De bijdrage van België aan de EU-begroting wordt gebruikt voor de financiering van programmas en projecten in alle EU-landen: aanleg van wegen, subsidiëring van onderzoekers, milieubescherming enz. Meer informatie over EU-steun voor België.
Het energiebeleid van België FOD Economie.
Er bestaat niet zoiets als één energiebeleid in België, er is meer dan één energiebeleid. Bij de Belgische gewestvorming en institutionele hervormingen in 1980 werden bevoegdheden van de federale staat overgedragen naar de gewesten, waaronder energie. De federale staat is bevoegd voor die materies waarvan de technische en economische ondeelbaarheid een gelijke behandeling op het nationale niveau vraagt.
ALDI België Jouw goedkope supermarkt in de buurt.
Je kan de iOS-versie van onze gratis app downloaden in de Apple App Store en de Android-versie in de Google Play Store. Schrijf je in en krijg altijd de strafste promo's' in je mailbox. Winkels en openingsuren. Vandaag voor morgen.
België - Wikikids.
Ook is er een kleine groep Duitstalige Belgen in het oosten van het land. De hoofdstad Brussel is tweetalig. Ondanks de verschillende talen is er een Belgische cultuur. België staat bekend om zijn chocola, friet, wafels, zanger Jacques Brel, architect Victor Horta en de Ardennen.
Volvo Cars.
Volvo Cars International. About Volvo Cars. Please select your country from the list below. Argentina Brazil Canada English Canada Français Chile Colombia Costa Rica Dominican Republic Ecuador Guatemala Mexico Panama Paraguay Perú Puerto Rico United States English United States Spanish.
Kinepolis.
Hier finden Sie das aktuelle Kinoprogramm für Kinepolis Schaffhausen. De officiële website van Kinepolis Nederland, met het filmprogramma en events in de Nederlandse Kinepolis bioscopen. La programmation de tous les films et des événements à l'affiche' des cinémas Kinepolis au Luxembourg.
Renault Belgique - Achat de voitures neuves - Site Officiel.
Retrouvez toutes les informations sur votre système connecté Renault. découvrez nos systèmes multimédias. chaîne Youtube Renault Belux. Abonnez-vous à notre chaîne et découvrez les tout nouveaux modèles de la gamme Renault. NOS GAMMES DE VÉHICULES. découvrez nos voitures hybrides. découvrez nos voitures électriques.
Google.
Gepersonaliseerde content en advertenties kunnen ook relevantere resultaten, aanbevelingen en op jou toegespitste advertenties omvatten die zijn gebaseerd op eerdere activiteit van deze browser, zoals uitgevoerde Google-zoekopdrachten. We gebruiken cookies en gegevens ook om te zorgen dat de functionaliteit geschikt is voor je leeftijd, als dit relevant is.
Hoven Rechtbanken.
Informatie over het leefloon. Een rechtbank in de buurt. Het overleg tussen het College van de hoven en rechtbanken en de minister van justitie leverde extra vacatures op voor de magistratuur! Justice Scoreboard 2022: Belgische Justitie maakt de balans op.
België - Wegenwiki.
Zoals meer Europese landen in de regio werden ook in België in de jaren '30' stappen gezet naar de eerste autosnelwegen. In 1935 werd besloten om de snelweg van Brussel naar Oostende aan te leggen, die in 1937 werd opgenomen in het eerste snelwegenbouwprogramma van België.

Contactez nous